About

GK sẽ giúp tất cả những ai chưa bao giờ biết tiếng Anh mà khao khát được học và giao tiếp tiếng Anh từ căn bản đến nâng cao. Cho đến bây giờ GK đã upload được khoảng 155 video clip lên Youtube. GK team bận rất nhiều việc, và chúng tôi chỉ có thể làm thêm video dạy học trong giới hạn thời gian cho phép.

GK are glad to help all the Vietnamese, who had no ideas of what the English language is, be able to learn and communicate in English from Beginners’ level up to Advanced Leaners’ one. So far, GK has uploaded about 155 video clips onto Youtube. GK team has been so busy on different things, and we can only create more tutorial clips as far as our possible arrangement of time.

Trong Video clip đầu có hình minh hoạ cụ thể rõ ràng cho những từ vựng, cho nên ngay cả các bé cấp I cũng có thể tập luyện theo cũng được. Điều quan trọng đối với các em nhỏ là phải phát âm cho thật chuẩn để lưỡi các em quen dần với các âm trong tiếng Anh. Vì vậy các bậc phụ huynh cần lưu tâm đến vấn đề này để phát triển kỹ năng nghe nói của các em.

In the initial clips, there are images or illustrations together with the explanation in Vietnamese to help you understand the sense of the sentence or passage taught easily. Therefore, even children of primary schools are be able to learn from the program. The core thing to children is that they need to practise their pronunciation correctly to shape their tongue into place to be familar with the English syllables. Parents should care about this factor to help improve children’s listening and speaking skills.

Khi học bất kỳ ngôn ngữ nào, các bạn cần phải thật kiên nhẫn. Không phải các bạn học nhiều từ hoặc nhiều câu cùng một lúc là các bạn sẽ giỏi đâu. Các bạn cần phải luyện đi luyện lại cách phát âm câu hoặc từ mà các bạn đã học cho rành rẽ, để khi nói, lưỡi của các bạn quen và phản ứng nhanh với những âm đó. Đó là lý do tại sao có nhiều người vốn từ tiếng Anh ít hơn người khác nhưng họ vẫn phản ứng nhanh hơn và nói lưu loát hơn vì họ thực tập những gì họ đã học nhiều hơn những người kia.

When learning any languages, you need to be patient. It’s not that you’ve learned many words or sentences at a time makes you excellent. You should repeatedly practise your pronunciation of the sentence or words you’ve learned fluently so that when you speak, your tongue will be smooth and react fast to the English syllables. That’s why many people who have fewer vocabularies than the others but are able to speak faster and more fluently because they practise what they have learned much more than the others.

Vì vậy mỗi ngày chỉ cần một câu thôi là các bạn có thể có hơn 300 câu trong một năm. Nếu các bạn nắm chắc cách ứng dụng 300 câu đó, tôi tin rằng các bạn có thể trao đổi với người nước ngoài khá tốt rồi đấy.

Thus, a sentence per day is enough for you and you will have accrued up to over 300 sentences by the next year to come. If you master how to use those 300 sentences, I believe you can communicate quite good with foreigners in English.

Rất vui khi giúp đỡ các bạn!

Glad to assist you all!

dateTương tự, các bạn nào không theo chương trình GK ngay từ đầu, có thể search những mẫu câu đã được published, chẳng như 00001, 00002…00024…, các bạn chỉ cần nhập số theo cách trên vào trường Search, rồi bấm nút GO. Hoặc chọn ngày như hình minh hoạ; Những ngày nào được highlighted màu đỏ, nghĩa là ngày đó có bài được published.

 

Hãy “LIKE” trang Fanpage của chúng tôi để giúp nhiều người có cơ hội học tiếng Anh miễn phí. Chúng tôi rất cám ơn các bạn.

logo_e

1 thought on “About”

  1. Hong Linh said:

    Rat chan thanh biet on cong viec ban dang lam voi mot phuong phap tuyet voi noi len su tan tam cua mot nguoi Thay.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s